skip to Main Content
[listmenu menu="Menu secondaire" menu_class="horizonmenu"]

Pellets zonder stof

pellets-sans-poussiere-header-1920

www.pallet-pellets.be biedt u pellets zonder stof aan

Heeft u ooit een zak met pellets vol met stof en fijne deeltjes geopend?

Als u deze slecht ervaring al heeft meegemaakt, zal u precies begrijpen wat we bedoelen met “stofvrije pellets” !

Als u nog nooit heeft gezien hoe het eruit kan zien, ga dan naar je dichtstbijzijnde supermarkt voor hun volgende promotie !

Er is iets dat u altijd in het hoofd moet houden: de aanschaf van pellets is per kilo. Als je kilo’s stof koopt, wordt er geld uit de ramen gegooid.

Stof in de pellet-zakken heeft niet alleen geen calorische waarde, maar is ook erg vuil en ontwikkeld stof in uw huis en verstopt uw pellet-verwarmer.

www.pallet-pellets.be kiest zijn merken van pellets op dit essentiële criterium: het ontstoffen van de zakken.

Om een zak stofvrij te hebben is het vrij gemakkelijk: u sluit een stofzuiger aan in de machine die de pellets verpakt in zakken van 15kg.

Makkelijk, gaat u zeggen. Alle producenten moeten dat kunnen doen. Maar nee, sommige verkopers gaan akkoord dat er stof in hun zakken zijn, want zij verkopen ook hun zakken per kilo!

Proxima star: Des pellets dépoussiérés à côté de chez vous

  • Proxima-Star: stofvrije pellets dicht bij u thuis! Proxima Star-pellets worden afgestoft wanneer ze verpakt worden. Dit betekent dat tijdens de conditioneringsbewerking, dat de proxima star pellets gescreend, gezeefd en gefilterd worden.
  • De Proxima Star pellets komen bij u thuis aan. Een gevolg daarvan, is dat de zakken nauwelijks in alle richtingen onder druk zijn. Er zijn dus bijna geen wrijvingen tijdens het laden en het lossen van de pallet van houtpellets. Elk manipulatie ontwikkeld boetes en stof in de zakken. Proxima Star wordt in kortsluiting vanaf de filterplaats bij u thuis afgeleverd.
  • Proxima star pellets zijn bijzonder sterk en taai dankzij hun duurzaamheid van bijna 99%: ze brokkelen en pellen niet af.
Back To Top